Over serres in staal

   KIEZEN VOOR EEN SERRE IN STAAL VAN WAVER CONSTRUCT 

 

DUURZAAM PROCEDÉ 

Bij Waver Construct werken we elke constructie tot in het kleinste detail af in ons atelier. Het metaalwerk wordt gezandstraald, gemetaliseerd en gepoedercoat. Een intensief procedé dat zijn vruchten afwerpt, want het resultaat getuigt van een enorme duurzaamheid. De kleur kunt u zelf bepalen. U heeft hierbij de keuze uit alle RAL kleuren. 

AUTHENTIEK EN STIJLVOL 
Dankzij de ranke profielen, de smalle glaspanelen en de draagspanten ademt uw serre een elegante en authentieke sfeer uit. Het creëert daarmee een stijlvolle en comfortabele aanbouw bij uw huis. De serre kan in iedere stijl naar wens worden gemaakt. We nemen daarin onze ervaring met de vele projecten in de afgelopen 20 jaar mee.

 

ZEER ONDERHOUDSARM
Door de behandeling van het metaal en het gebruik van een aantal unieke oplossingen bouwen wij bijzonder onderhoudsarme serres.

 

 

 

  

MAATWERK

Het gebruik van staal maakt vrijwel iedere vorm van uw serre of aanbouw mogelijk. Stalen profielen kunnen op alle mogelijke manieren worden gebogen en gelast. U kunt hiermee uw unieke en persoonlijke serre of wintertuin ontwerpen.

 

PLAATSING SERRE
De plaatsing geschiedt door onszelf en gebeurt door dezelfde mensen die ook betrokken zijn bij het inmeten en de productie. Zo bieden wij niet alleen een prachtig eindproduct maar ook een snelle en plezierige plaatsing.

GENIETEN VAN IEDER SEIZOEN
Met een serre van Waver Construct creëert u een perfecte verbinding tussen uw huis en tuin. Het geeft u de gelegenheid om uw woonruimte uit te breiden én om het omliggende groen dichterbij te halen. U zult al gauw merken dat dit een plek wordt waar u zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen.