SERRES VAN TOPKWALITEIT 

 

SPECIALISTEN IN STAAL 

Al meer dan 20 jaar realiseert Waver Construct stalen serres op maat. Een belangrijke constante is: topkwaliteit ! In ons eigen atelier bouwen wij serres, wintertuinen, exclusieve oranjerieën en veranda's met een bijzondere uitstraling. U bent op zoek naar originaliteit, stijl en elegantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. 

 

VAKMANSCHAP 
Waver Construct is opgericht door Bart van Gijsel, broer Kris en Danny Matthées. Door de jaren heen heeft Waver Construct zich gespecialiseerd in maatwerk stalen constructies. We blijven daarbij kleinschalig werken zodat we een hoge kwaliteit en persoonlijke service kunnen waarborgen. Ons vakmanschap in combinatie met ons maatwerk leverde al veel tevreden klanten op. En daar zijn we trots op.

 

 

 

ONTELBARE MOGELIJKHEDEN

Het voordeel van staal is dat vrijwel alle vormen mogelijk zijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor allerlei extra toepassingen, zoals elektrische raambediening, het gebruik van dubbel glas (HR+ met lage K waarde), zonwerende beglazing en gelaagd veiligheidsglas. 


Waver Construct werkt alleen met specialisten en gebruikt uitsluitend de beste materialen en technieken. Zo kunt u niet alleen uw droom realiseren maar er ook levenslang van genieten. 

 

WELKOM OP ONZE SITE
Surf verder op onze site en maak kennis met enkele van onze serres. De allermooiste staat er wellicht nog niet op; die willen wij graag voor u realiseren! 

Realisaties